L’atleta del CAI Petromiralles/Jocnet Lucía Molina, va assolir el 9è lloc en el Pentatló fem. corresponent al 35è Campionat d’Espanya Sub-16 indoor, disputat a la Pista Coberta de Sabadell dissabte i diumenge, amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2007/08, entre ells 3 atletes fem. del CAI Petromiralles/Jocnet.

Va sobresortir la 9ª posició de Lucía Molina en el Pentatló fem. amb 3.088 punts, marca perso- nal, i amb els següents registres en les 5 proves de la Combinada: 60 m.t.:  9”51/S.Alçada: 1,57 m./ll. Pes: 8,36 m./ S.Llargada: 4,96 m. / 600 m.ll.:  1’54”11, sobresortint el 3r lloc en Alçada i els 8ens en 60 m.t., Llargada i 600 m.ll. com a  posicions individuals més rellevants. La campio- na estatal va ser Itsaso Madariaga – Reial Societat -.

Clara Enrich era 5ª en la 1ª s/f. dels 1.000 m.ll. amb 3’06”88, el que no li donava l’accés a la final de la prova, dominada per Mara Rolli – C.A. La Valldigna – que amb 2’47”56, va establir un  nou rècord estatal de la prova.

Jana Planell va abandonar per problemes musculars en el Salt de Perxa, prova dominada per Noa Martínez – A.A. Catalunya -.