L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Roger Suria, va assolir dissabte passat la 9ª posició en els 5.000 m.ll. de categ. Sub-20 corresponents  al Campionat d’Espanya Absolut, que es va dur a terme a Faro (Portugal) conjuntament amb el Campionat de Portugal i el Trofeo Ibérico dels 5.000 i 10.000 m.ll. Es van dur a terme diverses curses per categories, amb la participació de diversos atletes capdavanters de l’especialitat a nivell estatal i portuguès.

Roger Suria assolia la 9ª posició en els 5.000 m.ll. Sub-20 masc., amb 15’16”27, marca personal, en la prova dominada per Jaime Migallón – Clínica Menorca – campió estatal amb 14’47”16.