La triatleta del CAI Triatló Petromiralles Francina González, va assolir la 8ª posició en categ. W-45 en la 43ª edició de la ZURICH Marató de Barcelona, que amb uns 8.000 atletes inscrits,  va  situar novament la prova barcelonina sobre els 42.195 m. entre les de major participació del continent en aquest període post-pandèmia.

Hi prengueren part un  grup d’atletes del CAI Triatló, i membres del C.A. Igualada Petromiralles.

Els guanyadors absoluts de la Marató foren els atletes  Yihuniligne Adane – Etiòpia – amb 2h. 05m. 51seg., i Meseret G. Dekebo – Etiòpia –  1.ª fem. i  19ª general amb 2h. 23m. 09seg., establint ambdós atletes els nous rècords de la prova.

D’altra banda, es va disputar també la cursa de 10 Km., imposant-se Adrián Guirado – Peña Esp. Sta. Eulàlia – amb 31 m. 08 seg., i Txell Jarque – CE Katoa Barna. – lª fem. i 36ª general amb 36m. 05 seg.  Hi participaren els corredors del CAI Petromiralles Carles Riba, 1.342è amb 1h. 01 m. 30 seg., i Jordi Riba, 1.343è amb 1h. 01m. 32 seg.

Aquests foren els registres i classificacions  dels corredors del  CAI Petromiralles classificats en la  Marató de Barcelona 2022: