Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Cesc Boix i Roger Suria, van assolir el 4t i 6è lloc en les categ. respectives, diumenge, al 104è Campionat de Catalunya de Cros individual, disputat conjuntament amb el 52è Cros Ciutat de Mataró, amb organització del G.A. Lluisos, i amb la participació d’atletes capdavanters de l’especialitat a nivell català i estatal. Hi participaren 6 atletes del CAI Petromiralles, amb una molt destacada actuació global.

Va sobresortir el 4t lloc en categ. Sub-20 de Cesc Boix, amb 24’05”, entrant 16è Jan Solà amb 25’21”, sobre 7.550 m. de cursa.

Cal ressaltar igualment la 6ª posició en categ. Sub-23 i 20ª absoluta de Roger Suria, amb 32’32”. El campió català absolut va ser Santiago Catrofe – Playas de Castellón -, amb 29’05” sobre 9.900 m. de cursa conjunta.

Oriol Alonso era 15è en categ. Sub-18 masc., amb 20’19”, entrant 31è Ivan Bermúdez amb 21’40”, i 59è Eudald Ymbernón amb 27’39”.

La campiona absoluta fem. va ser Douae Ouboukir – independent – amb 35’26” sobre 9.900 m. de cursa.