L’atleta Sub-16 del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet, Jana Planell, va assolir un meritori 6è lloc en el Salt de Perxa, en la seva participació al 21è Campionat d’Espanya Sub-16, que es va dur a terme a l’Estadi Yago Lamela d’Avilés (Asturies) en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2007/08.

Jana Planell va assolir la 6ª posició exaequo – plaça de finalista – en el Salt de Perxa, amb un millor intent de 3,02 m. La campiona estatal va ser Noa Martínez – A.A. Catalunya -.

Jana Planell era a més 8ª amb 52”63 en la 3ª s/f. dels 300 m. tanques, perjudicada per una caiguda soferta durant la cursa, no accedint a la final, dominada per Alaine Aguerralde – Super Amara Bat -.