El Club Atlètic Igualada va celebrar divendres passat 27 d’octubre,  a les 8 del vespre, l’Assemblea General Ordinària de l’entitat, què es va dur a terme a la Sala de Reunions de l’Estadi Atlètic.

Va obrir l’acte la presidenta Noemí Carreras  saludant als assistents, passant a continuació a desenvolupar-se els diferents punts de l’ordre del dia.

Prenia la paraula a continuació el secretari Ignasi Costa, per exposar la Memòria Esportiva de l’entitat 2023. Va ressaltar el bon moment esportiu que travessa el club després d’una Temporada  brillant a nivell individual, en la que els/les atletes del CAI han assolit un total de 100 medalles globals en els diferents  campionats de Catalunya i Espanya. S’han millorat diversos rècords d’Igualada Absoluts. També va ressaltar la participació d’Aleix Camats amb la Selecció espanyola  al Campionat d’Europa Sub-20 de Jerusalem (Israel) del 07 al 10 d’Agost, i la victòria del mateix Aleix Camats en llançam. de Disc, també amb la Selecc. estatal Sub-20 en l’Encontre Internac. Espanya – Portugal de Vagos (Portugal). Va ressaltar també la participació de 5 atletes del club amb les Selecc. catalanes corresponents en diferents campionats estatals, i que 13 atletes del club van participar amb el Cornellà Atl. amb 18 actuacions en les 3 jornades de Lliga estatal de Divisió d’Honor i 1ª divisió, com a club associat.

Va ressaltar finalment el guardó rebut pel CAI a la Festa de l’Atletisme català, com a club amb millor puntuació als Campionats de Catalunya Sub-20 PC d’enguany, rebent el guardó la presidenta Noemí Carreras.

El sots president del CAI Jordi Carrique,  va donar a conèixer a continuació la situació econòmica del CAI al finalitzar la temporada passada, detallant les diferents partides, i informant que va finalitzar amb un lleuger superàvit.

A continuació, Noemí Carreras va exposar el punt de l’ordre del dia referent a les propostes de la Junta Directiva del CAI:  la continuació de la participació d’atletes del club en Lliga estatal amb el Cornellà Atl., com a club associat. Es va aprovar per unanimitat.

També va exposar la proposta d’actualització de les quotes de soci de l’entitat, que passen a ser dels següents imports per al proper exercici:  198 €. anuals per a la quota de soci amb utilització de l’estadi, de 40 €. anuals per a la quota de soci col·laborador (sense utilització de l’estadi) i de 22 €. mensuals per a la quota de soci del CAI Popular.  També es va exposar la proposta d’un assistent a l’Assemblea, de pujada anual de quotes equivalent a l’augment de l’IPC anual.  Ambdós punts es van aprovar per unanimitat.   

Finalment en el punt de precs i preguntes es van comentar per part dels assistents diverses questions d’actualitat en l’àmbit del Club, i es va informar també que es continuaran efectuant entrenaments dirigits als interessats en efectuar oposicions als cossos dels Bombers i Mossos d’Esquadra.  També es va informar que la Secció de Triatló està preparant una nova edició del Duatló Ciutat d’Igualada, per al proper mes de gener. Va acabar l’acte a 2/4 de 10 del vespre.  

– Junta Directiva del C.A. Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA