4 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, van participar dissabte i diumenge passats al 49è Campionat d’Espanya Sub-20 en Pista Coberta d’Antequera (Màlaga), entre els atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2003-04, amb una destacada actuació global.

Va sobresortir el 10è lloc d’Isaac Baltà en el Salt d’Alçada masc., amb un millor intent de 1,85 m., prova dominada per Edgar Climent – Playas de Castellón -.

Roger Suria era 12è a la final dels 3.000 m.ll. masc., amb 8’44”82, prova dominada per Mario Monreal – A.C. Jumilla -.

Júlia Solé era 7ª en la 2ª s/f. dels 800 m.ll. fem. amb 2’27”16, que no li donaren l’accés a la final, dominada per Andrea Rodríguez – Playas de Castellón -.

Joan Sendra era 4t en la 2ª sèrie classif. dels 60 m. tanques masc. amb  8”42, classificant-se per la s/f., que no va poder disputar per lesió. El campió estatal va ser Abel Alejandro Jordan – Go Fit Atl. -.