Els propers 03 i 10 d’Abril, diumenge matí, es disputaran  la 1ª i 2ª Jornades del Campionat Català de Clubs d’Atletisme masc. i fem., competició que substitueix  l’antiga Lliga Catalana, i en la que prendran part els equips absoluts masculí i femení del C.A. Igualada Petromiralles, que enguany han estat enquadrats al Grup “B”, i competició en la que participaran la majoria dels Clubs capdavanters de l’atletisme català, inclosos els que participen en Lligues estatals de Divisió d’Honor o 1ª Divisió.

La primera Jornada del Grup “B”  que es durà a terme aquest diumenge 03 d’Abril a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada  amb organització del CAI Petromiralles,  tindrà la participació dels 8 conjunts masc. i fem. següents, en el campionat en què participen un total de 36 equips:

Els equips masc. i fem. que participaran en aquest Grup “B”  seran:  C.A. Igualada Petromiralles – J.A. Sabadell – Barcelona Atletisme – C.A. Granollers – C.E. Universitari – G.E. i E. Gironí – C.A. Vic  i C.A. Gavà. 

Posteriorment, el 10 d’Abril es durà a terme la 2ª Jornada, a l’estadi Josep Molins de Sabadell, en la que els mateixos equips del Grup “B” competiran novament, amb la 2ª meitat de proves no disputades en la 1ª Jornada de competició. Els 2 conjunts que encapçalin el grup amb les puntuacions assolides en les 2 Jornades, pujaran al gr. “A” per a la propera temporada.

– Club Atlètic Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA