Diversos atletes  del C.A. Igualada Petromiralles, van participar dimarts, 8 de Febrer, al 7è Miting Internacional d’Atletisme de Catalunya, que amb organització de la FCA es va dur a terme a la Pista Coberta de Sabadell, amb la participació de destacats atletes estatals i internacionals.

Hi van participar 4 atletes del CAI Petromiralles i l’entrenador del CAI i atleta de l’Intec-Zoití Eduard Fàbregas, amb una destacada actuació global, assolint 2 mínimes per als propers campionats estatals de les categ. respectives.

El Sub-23 Aitor Caldito era 3er en el Salt de Llargada masc., amb 6,78 m., imposant-se el portuguès Ivo Tavares, amb 7,47 m.

Hèctor Ramos era 5è en el Salt d’Alçada masc. amb 2,00 m., mínima estatal Sub-23  i Eduard Fàbregas era 6è, també amb 2,00 m., en la prova dominada per Luis Joel Castro – Playas de Castellón – amb 2,16 m.

Igor Bychkov era 5è en el Salt de Perxa masc., amb 4,90 m., imposant-se Aleix Pí – F.C. Barcelona – amb 5,40 m.

Roger Suria, era 11è a la final «B» dels 3.000 m.ll. masc., amb 8’28”56, mínima per al Camp. d’Espanya Sub-20 i marca personal, prova dominada per Xavier Badia – A.A. Xafatolls – amb 8’01”37.

– Club Atlètic Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA