CAI Petromiralles guardonat Diada Atletisme 2022

 El C.A.Igualada Petromiralles/Aigua de Rigat i l’atleta Sub-14 Lucía Molina, van ser premiats amb sengles distincions dissabte passat a la tarda, en la  29ª edició de la Diada de l’Atletisme Català,  que es va celebrar a la Sala d’actes de l’edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, amb organització de la Federació Catalana d’Atletisme. Es van fer diverses activitats en el decurs del matí i tarda de dissabte.  L’acte va ser presidit per Anna Caula, Secretària General de l’Esport de la Generalitat, acompanyada de la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercé Rosich, entre d’altres personalitats.

En l’apartat de Clubs, el C.A.Igualada va situar-se un any més entre els clubs capdavanters de Catalunya, rebent les distincions com a ler classificat en la puntuació per equips del Camp. de Catalunya individual Sub-20 masc. aire lliure 2021, i com a 1er classificat en Pista Coberta en categ. Sub-23 masc. 2022, recollint els guardons la presidenta del CAI Noemí Carreras. 

En el pla dels premis individuals, la jove atleta Sub-14 del CAI Lucía Molina  va recollir el guardó corresponent a la millor atleta fem. de la seva categ. de la temporada 2021. El guardó corresponent al seu entrenador Santi Ramos, el va recollir Noemí Carreras.

Foren guardonats diversos Clubs i  atletes catalans de les diferents categories,  sobresortint els premis als atletes catalans a nivell absolut, recollint els guardons el fondista internacional Ayad Lamdassem  – Bikila Atl. – i la marxadora internacional del F.C. Barcelona Raquel González, i els entrenadors respectius.

També es lliuraren sengles insígnies d’or de la FCA al marxador internacional Jesús Ángel García Bragado, i al president de la FCA en el període 2012-2022 Joan Villuendas.

Altres guardons i homenatges foren per al jutge Ricardo Amador, que va recollir la placa al mèrit “Domingo Casillas” 2021  i per a Josep Sabarich,  que va recollir el trofeu «Francesc Castelló» al jutge de l’any 2021, entre altres. 

Finalment, es va mostrar el reconeixement a l’entitat asseguradora Mutuacat, pel seu suport a la FCA i a l’Atletisme en general. 

 – Club Atlètic Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA