4 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, van participar dissabte i diumenge passats al 44è Campionat d’Espanya Sub-18 en Pista Coberta de Valencia, entre els atletes estatals capdavanters nascuts els anys 2005-06. Els atletes del CAI tingueren una destacada actuació global, amb una plaça de finalista i bones actuacions en les proves respectives.

Va sobresortir Carla Bisbal, 4a a la final dels 800 m.ll., amb 2’18”98, a únicament 47/100 del Bronze, assolint plaça de finalista, després d’imposar-se dissabte en la s/f. corresponent, amb 2’17”99. La campiona estatal va ser Marta Mitjans – C.A. Canovelles -.

Ian Alves era 9è en el Salt de Perxa masc., amb un millor salt de 4,02 m., prova dominada per Martí Serra – Avinent Manresa -.

Aina Eberlé era 10ª exaequo en el Salt d’Alçada fem., amb un millor intent de 1,59 m., mateixa marca que les classif. de la 6ª a la 10ª posició, prova dominada per Gabriela Sanz – Zaragoza Atl. -.

Núria Moix era 11ª en el Pentatló fem. amb 3.039 punts, i amb els següents parcials en les 5 proves de la Combinada: 60 m.t.: 9”98 /S. Alçada: 1,49 m./ Pes:13,19 m. /S. Llargada: 4,82 m. / 800 m.ll.:  2’50”14, amb el 1er lloc en Pes, com a posició individual més rellevant. La campiona estatal va ser Ane Algarra – Hiru-Herri -.