El proper 25 de Desembre, dissabte, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la celebració de la 41ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 31è Memorial Jaume Solé Quintana.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 10,30 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m.  Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, cal fer-les per anticipat, a la pàg. web www.aemdekp.com fins al 24 de Desembre al migdia, limitades a 400 participants. No es faran inscripcions presencials, el mateix dia de la cursa. La recollida de dorsals, es farà a partir de les 9,15 h., al poliesportiu de Capellades.

Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins,  Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,15 h.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Aquest any, en cas que hi hagi aigua suficient, es faran novament  les proves de natació corresponents a la 32ª Travessa a la Bassa capelladina, a les 12h.  Les inscripcions es faran presencialment, el mateix dia.

Pel que fa als premis, hi haurà els tradicionals galls dindi, pollastres de pagès i obsequis per a les diferents categories.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica  es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. EL de la Travessa a la Bassa, després de les proves de natació

– Redacció –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA