L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Hamza Zeroual, va ser guardonat el passat 21 de Desembre, en el decurs de la 4ª Gala Valors de l’Esport, que es va dur a terme a Madrid amb organització del diari Sport, del grup Prensa
Ibérica. El va acompanyar el seu entrenador al CAI Marc Sánchez.


El jove atleta del CAI, de categ. Sub-16 i format a l’Escola Esportiva del club, va ser distingit amb el Premi al millor gest esportiu, rebent el guardó de mans de José Manuel Franco, president del Consejo Superior de Deportes.
El Hamza va protagonitzar un bonic gest d’esportivitat, el passat 7 de noviembre a l’estadi Serrahima de Barcelona, en el decurs de la final dels 1.500 m. Obstacles del Campionat de Catalunya de Tardor, en ajudar Nil García, atleta del C.A. Canovelles, quan havia caigut al pasar l’últim obstacle, a 60 m. de l’arribada. El Hamza, que anava en 3er lloc, lluny de continuar la cursa, es va aturar, va ajudar a aixecar-se al seu contrincant i el va acompanyar fins la meta, on li va cedir el pas perquè entrés en 2n lloc, que és el que ocupava abans de caure.


D’aquest gest d’esportivitat s’en van fer ressó nombrosos mitjans d’informació d’àmbit local, català i estatal. La gala va ser transmesa en directe per Gol TV.


– Club Atlètic Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA