L’atleta del CAI Petromiralles Roger Suria, va assolir una brillant victòria en la seva categ. Sub-20, en la 55ª edició del  Cros Internacional de Catalunya – Ciutat de Granollers, disputat diumenge al  matí amb les corresponents mesures de seguretat  per la pandèmia de la Covid-19.

Van sobresortir també els 2ns llocs  de Lahcen Ait Alibou en la prova Absoluta masc.,  i de Carla Bisbal en categ. Sub-18 fem.  

El Cros de  Granollers, és el més prestigiós del calendari català, puntuable per al G.P. Català de Cros de la FCA i va comptar amb una  multitudinària  participació  dels atletes capdavanters de l’atletisme català de les diferents categories i també de destacats atletes estatals i internacionals.

Entre la gran actuació dels 4 atletes del C.A.Igualada Petromiralles participants, va sobresor- tir la victòria assolida per Roger Suria en categ, Sub-20 masc., amb 18’16” sobre 5.500 m. de cursa. 

Cal ressaltar igualment els 2ns lllocs de Lahcen Ait Alibou en  la prova Internacional Abso- luta masc. amb  30’30”, mateix registre que el guanyador Santiago Catrofe – C.A. Santa Cris- tina -, sobre 10.000 m. de cursa,  i de  Carla Bisbal,  també 2ª en categ. Sub-18 fem., amb 15’56” sobre 4.000 m. de cursa.

Jan Solà era 12è en categ. Sub-18 masc.  amb 17’42”, sobre 5.000  m. de cursa.

La prova Absoluta fem.va ser dominada per Douae Ouboukir – C.A. Sant Just -,  amb 30’24”, sobre 8.000 m. de cursa.

  

– Club Atlètic Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA