L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Xènia Mourelo, va assolir la 13ª posició gral. fem. al Campionat de Catalunya Absolut de Cros Curt individual i per Clubs, disputat conjuntament amb el 8è Cros del C.A. Calderí a Caldes de Montbui, diumenge passat al matí, amb la participació de 4 atletes del CAI.

Va sobresortir el 13è lloc absolut de Xènia Mourelo  al Campionat català fem., amb 14’17” per cobrir els 4.000 m. de la prova dominada per Douae Ouboukir – Independent – amb 12’56”.  Per equips es va imposar l’A.A. Catalunya.

Carles Gómez era 15è absolut al Campionat català  masc., amb 11’35” per cobrir els 4.000 m. de cursa, entrant 23è Francesc Carmona amb 11’46” i retirant-se per lesió Heaven Nuñez. El campió català indivi- dual va ser El Mehdi Aboujanah – F.C. Barcelona – amb 10’56”, i per equips es va imposar el Castillejo Running Team.