L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Antonio Martínez, va assolir diumenge, la 1ª posició en Veterans i la 5ª general absoluta,  en la cursa Llanera Trail, disputada sobre un recorregut forestal pels termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat, amb un recorregut de 21 km.  Es disputaren també 2 curses addicionals de 13 km. i 43 km.

Antonio Martínez era 1r en Veterans i 5è general en la cursa dels 21 Km., amb 1h. 40m. 29seg. entre 319 corredors classificats.

El guanyador absolut masculí dels 21 km. va ser Jaume González, amb 1h. 29m. 18seg. i en femenines es va imposar Lidia Ramos – A.E. Talaia – 44ª gral. amb 1h. 59m. 07seg.

Dissortadament, es va produir la mort d’un dels participants en la cursa, a mitjans de la prova.  L’organització va suspendre el repartiment de premis, en senyal de dol.