Més de 400 persones completaren diumenge passat els 9 km. de la 2ª edició de la Caminada Solidària del CAI-PETROMIRALLES.

La caminada, no competitiva i oberta a tothom, va aconseguir l’objectiu de ser un recorregut plàcid i familiar, amb sortida i arribada situades a l’Estadi Atlètic. Va transcórrer pels límits del terme municipal d’Igualada, aprofitant part de l’anella verda que envolta la ciutat.

Un circuit ben senyalitzat, un matí primaveral i un paisatge molt agradable, amb vistes panoràmiques de la ciutat en alguns trams, varen fer que els/les participants, cadascú al seu ritme, gaudissin d’una bona matinal esportiva, tot descobrint alguns paratges que fins ara els eren desconeguts.

La Petromiralles té la voluntat de convertir-se en una caminada clàssica de la ciutat. Per tant, l’organització està ja treballant en la propera edició.

La Petromiralles es una caminada solidària, que enguany destinava l’import íntegre de les inscripcions al Rebost de queviures de la Creu Roja.

Un cop acabada la caminada, es va fer la presentació dels equips del Club Atlètic Igualada.

El CLUB ATLÈTIC IGUALADA agraeix la col·laboració de Petromiralles, d’Aigua de Rigat, de Jocnet i de l’Ajuntament d’Igualada.

Us deixem un recull de fotos de la Caminada:

GALERIA I

GALERIA II

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA