SECCIÓ ATLETISME

Pol Carrera – CAI -, 8è Sub-18 amb Catalunya al Cross Internacional d’Elgoibar

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Pol Carrera i Jan Solà van participar, seleccionats per la Federació Catalana d’Atletisme, en el 80è Cross Internacional Juan Muguerza d’Elgòibar (Guipúscoa), diumenge 07 de gener. Aquest Cross era de màxima categ. IAAF, i va comptar amb una participació d’alt nivell estatal i internacional.

Pol Carrera, que debutava amb el CAI en aquesta competició internacional, va assolir el 8è lloc – 4t atleta català – en categoria Sub-18 masculina, amb 15m. 40seg., per cobrir els 4.538 m. de cursa.

Jan Solà era 31è – 5è atleta català – en categoria Sub-20, amb 19m. 51seg., per cobrir els 5.535 m. de Cursa.

Els guanyadors en categoria absoluta foren Berihu Aregawi – Etiòpia – en masculina  amb 30m. 34seg., sobre 9.707 m. de cursa, i Beatrice Chebet – Kenia – en femenina amb 26m. 08seg., sobre 7.621m.

Eloi Santafé – CAI Petromiralles –  Campió de Catalunya Absolut de Proves Combinades PC

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Eloi Santafé, va assolir brillantment la medalla d’Or i el títol de Campió de Catalunya Absolut de Proves Combinades, al campionat català Absolut i Sub-23 disputat dissabte 13 i diumenge 14 de gener, a la Pista Coberta de Sabadell, amb la participació dels atletes capdavanters de l’especialitat.

Eloi Santafé, que debutava en combinades a nivell Sènior en aquesta competició, era el Campió català – Or – en l’Heptatló Absoluta masculina amb 5.619 punts, marca personal, amb els següents registres en les 7 proves: 60 m.ll.: 7”00 /Llargada: 6,87 m./ Pes: 13,12 m. / Alçada: 1,89   m. / 60 m. tanques: 8”18 / Perxa: 4,50 m./ 1.000 m.ll.: 2’39” 72, amb el 1r lloc en 60 m.ll., Alçada, 60 m. tanques, Perxa i 1.000 m.ll., i el 2n en Llargada i Pes, com a posicions individuals més rellevants.

Pol Carrera – CAI – Bronze en categoria Sub-18 al Campionat de Catalunya de Cross

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Pol Carrera i Jan Solà, van assolir el 3er i 6è lloc en les categories respectives, diumenge 14 de gener, al 105è Campionat de Catalunya de Cross Individual, disputat conjuntament amb el 53è Cross Ciutat de Mataró, amb organització del G.A. Lluisos i amb la participació dels atletes capdavanters de l’especialitat a nivell català, essent classificatori per al Campionat d’Espanya de Cross individual del 28/01 a Getafe.

Va sobresortir el 3er lloc i el Bronze en categoria Sub-18 masculí de Pol Carrera amb 19’01”, per cobrir els 5.740 m. de cursa, classificant-se per al Campionat d’Espanya.

Cal ressaltar igualment la 6ª posició de Jan Solà en categoria Sub-20 masculina amb 26’26”, sobre 7.810 m. de cursa.

El campió català absolut va ser Abderrahim Ougra – Fent Camí – Mislata -, amb 31’25” sobre 9.880 m. de cursa, mentre la campiona absoluta femenina va ser Marta Galimany -Adidas – amb 28’12” sobre 7.810 m.

Aleix Camats – CAI – 1er en Disc Sub-20, a la 2ª Jornada del Critèrium de Llançaments d’Hivern

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Aleix Camats va assolir la victòria en el llançament de Disc Sub-20, en la seva participació a la 2ª Jornada del Critèrium de llançaments Llargs d’Hivern, categoria Sub-16 – Sub-18 – Sub-20, dissabte 14 de gener, a les pistes de Rubí.  Hi participaren 4 atletes del CAI, amb una gran actuació global.

Aleix Camats era el guanyador en el llançament de Disc Sub-20, amb un millor intent de 50,95 m., prova en què era 3er Albert Gil, amb 37,48 m.

Joan Sànchez Fàbregas era 2n en el llançament de Disc Sub-16. amb un millor llançament de 37,84 m. i Jordi Pastor era 9è en el Disc Sub-18, amb 29,23 m.

Guim Morcillo – CAI – 1er en Javelina Sub-20, a la 3ª Jornadadel Critèrium de Llançaments d’Hivern

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Guim Morcillo va assolir la victòria en el llançament de Javelina Sub-20, en la seva participació a la 3ª Jornada del Critèrium de llançaments Llargs d’Hivern, categories Sub-16 – Sub-18 – Sub-20, diumenge 20 de gener, a les pistes de Sta. Coloma de Gramenet. Hi participaren 4 atletes del CAI, amb una gran actuació global.

Guim Morcillo era el guanyador en el llançament de Javelina Sub-20, amb un millor intent de 54,73 m., prova en què era 2n Eric Nogués amb 38,92 m., en el seu debut amb el CAI.

Ivàn Sànchez era 10è en el llançament de Javelina Sub-16. amb un millor llançament de 26,00 m. i Aniol Morcillo era 11è en la Javelina Sub-18, amb 33,09 m.