SECCIÓ ATLETISME

Bona actuació dels atletes del CAI, a la 3ª Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor

Dissabte  4 de novembre, es disputava a les pistes de Vilanova i la Geltrú la 3ª Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor de Promoció,  amb organització del Dinamik – C.A. Vilanova i de la FCA. Hi van participar 5 atletes CAI Petromiralles/Aigua de Rigat, amb una destacada actuació global  en les proves respectives.

L’equip mixte de Relleus de 4 x 100 m. format per Pau Pastor – Aleix Sánchez – Mabintou Càmara i Laia Cerro, eren 1ers de la Final B amb 49”60, assolint el millor temps de les 2 sèries.

Jordi Pastor era 9è en el llançament de Disc Sub-16 masc., amb un millor intent de 29,40 m.

3 medalles per als atletes del CAI, a la 4ª Jornada  del Campionat de Catalunya de Tardor

Dissabte  11 de novembre, es disputava a les pistes de Gavà la 4ª Jornada del Campionat de Catalunya de Tardor de Promoció,  amb organització del C.A. Gavà i de la FCA. Hi van participar 11 atletes CAI Petromiralles/Aigua de Rigat, amb una gran actuació global  assolint 2 medalles d’Or i 1 de Bronze, i diversos llocs de finalista en les proves respectives.

Aleix Sánchez era el guanyador i Or en Alçada Sub-16, amb un millor salt de 1,75 m. A més, era 3er a la final “F” dels 300 m.ll. Sub-16, amb  41”51.

Rut Sánchez era la guanyadora – Or – en llançaments de Disc Sub-12 fem., amb un millor intent de 26,69 m., prova en què era 5ª Claudia Sirvent, amb 17,95 m.

Selma Hernández era 3ª i Bronze en els 600 m.ll. Sub-16 femení, amb 1’48”25.

Gerard Pont era 4t en 2.000 m.ll. Sub-12, amb 7’28”93, i Vinyet Pont 4ª en 1.500 m. Obstacles Sub-16 femení, amb 6’20”89.

Jordi Pastor era 4t en el llançament de Pes Sub-16, amb 11,83 m., seguit d’Aniol Morcillo, 8è amb 9,69 m., i d’Iván Sánchez, 9è amb 8,95 m.

Aniol Morcillo era 7è en la Javelina Sub-16 amb 33,99 m., seguit d’Iván Sánchez, 9è amb 28,41 m.

Eduard Lancina era 7è a la final “A” del Disc Sub-12, amb 16,86 m., seguit d’Eric Martí, 12è amb 14,84 m.

Gerard Pont era 3er a la final “C” dels 60 m. tanques Sub-12, amb 11”19, i Eric Martí era 5è a la final “E” de la mateixa prova, amb 13”34.

Roger Suria  – CAI Petromiralles -, 11è Sub-23 al Cros Internacional de Sòria

L’atleta Sub-23 del CAI Petromiralles Roger Súria, va assolir una gran 11ª posició en la seva categoria diumenge, al 29è Cros Internacional de Sòria, que enguany acollia també el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs, amb una multitudinària participació de les primeres figures de l’especialitat a nivell estatal i algunes internacionals.

Roger Súria era 11è en categoria Sub-23 masculí amb 21’24” per cobrir els 6.848 m. de cursa, dominada per Alejandro Quijada – Playas de Castellón – amb 20’35”, amb un total de 147 atletes classificats. El Playas de Castellón va ser també el club campió estatal.

Els guanyadors en categoria Absoluta foren Rodrigue Kwizera – Playas de Castellón – en masculí amb 25’37”, sobre 8.801 m. i Likina Amebaw – Playas de Castellón – en femenines amb 29’42” sobre 8.801 m. de cursa. Es va imposar per equips el Playas de Castellón, tant en masculí com en femenines.

Gerard Suriol – CAI – va participar en el Campionat de Catalunya dels 5 Km. en Ruta

L’atleta del CAI Petromiralles Gerard Suriol, va participar diumenge, a Martorell, en el Campionat de Catalunya Absolut i Màster dels 5 Km. en Ruta, disputat conjuntament amb la 24ª Cursa de Martorell, amb una participació de 515 corredors classificats.

Gerard Suriol era 2n de la seva categoria amb 17 m. 17 seg., el que li donava la 64ª posició general.

Els campions catalans van ser Youssef Taousi – Playas de Castellón -, amb 14 m. 45 seg. i  Laura Rodríguez – Piélagos -, 38ª gral. amb 16 m. 44 seg.

Júlia Solé – CAI –  3ª Sub-23 al Cros de Mollerussa

Els i les 15 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, tingueren diumenge una destacada actuació al 45è Cros de Mollerussa – Memorial Josep Ignasi Culleré, 5ª prova puntuable per al G.P. Català de Cros de la FCA.

Va sobresortir el 3er lloc de Júlia Solé en categoria Sub-23 femení, amb 32’48”,  prova en que era 4ª Judit Navarro, amb 33’20” correguda conjuntament amb la de categoria absoluta, dominada per Andrea Bernal – Cornellà Atlètic – amb  30’10”, sobre 8.000 m. de recorregut.

En Sub-14 femení entrava 6ª Marina Puig amb 10’23”, sobre 2.600 m. de cursa.  Lluís Bosch era 8è en categoria. Sub-10 masculí, amb 5’36” sobre 1.100 m. de cursa.

En Sub-12 masculí era 8è Eugeni Burria amb 7’33”, 9è Armand Claudi amb 8’09”, i 11è Eric Sagrera amb 9’04”, sobre 1.500 m. de cursa.

En Sub-14 masculí era 11è Gerard Pont amb 10’18”, seguit de Guillem Solé, 12è amb 10’27”, sobre 2.600 m. de cursa.

En Sub-20 masculí era 14è Iván Bermudez amb 31’20”, sobre 8.000 m. de cursa. Vinyet Pont era 17ª en Sub-16 femení, amb 18’20”, sobre 3.500 m. de cursa.

En Sub-16 masculí era  27è  Guim Sagrera amb 16’17”, 32è Eudald Claudi amb 17’19”, i 35è Nicolau Ymbernón amb 24’40”, sobre 4.000 m. de cursa.

En Sub-18 masculí era 27è Eudald Ymbernón amb 32’08” sobre 6.000 m. de cursa.

Xavier Badia – A.A. Xafatolls – es va imposar en categoria Absoluta masc. amb  31’06” sobre 10.000 m. de cursa.

SECCIÓ POPULAR

Luis Perea  – CAI Popular, a la Cursa Popular de St. Vicenç dels Horts

L’atleta del CAI Popular Luís Perea, va participar diumenge  en la 14ª edició de la Cursa Popular de Sant Vicenç dels Horts.  Es disputaren 2 curses, de 5 i 10 Km. de recorregut.

Luís Perea era  37è general i 33è de la s/categ. en els 5 Km., amb 21m. 46seg., imposant-se Ivan Liberal amb 16m. 12 seg. en masc., i Aida Padilla – Fast triatló -, 1ª fem. i 20ª gral. amb 19 m. 29 seg., amb 140 classificats.