Els atletes de categ. Sub-20 i Sub-23 del C.A. Igualada Petromiralles  Roger Suria i Gerard Bou, van participar diumenge en el 103è Campionat d’Espanya de Cros individual i per Seleccions autonòmiques disputat a Jaén, amb una destacada actuació dels representants del CAI.

Roger Suria va assolir una brillant 13ª posició individual i 3er català, amb 25 m. 13seg., per completar els 8.215 m. de cursa, amb la selecció Catalana Sub-20, assolint una brillant 2ª posició amb 46 punts, per darrera de Madrid, guanyadors amb 37 punts, i per davant d’Andalusia, 3ers amb 78 punts, i fins a 17 seleccions autonòmiques classificades.

Gerard Bou va assolir una molt destacada 21ª posició individual en categ. Sub-23, 3er català, en el seu debut amb la Selecció catalana, amb 31 m. 41seg. sobre 10.215 m. de recorregut conjunt amb els atletes de categ. Absoluta, contribuint al 3er lloc – Bronze – de Catalunya amb 63 punts, darrera de Castella-Lleó, guanyadors amb 35 punts, seguits de Madrid, 2ns amb 42 punts.

El campió estatal absolut masc. va ser Adel Mechaal – Catalunya – amb 28 m. 11 seg. sobre 10.215 m., i per Selecc. autonòmiques es va imposar Catalunya amb 31 punts. En femenines, es va imposar individualment Likina Amebaw – Castella/Lleó -, guanyant també per Seleccions aquesta comunitat.