Última setmana d’inscripcions per a la Cursa i Caminada Popular de Vilanova del Camí. Després de dos anys, torna una de les curses més consolidades del municipi que s’encara amb moltes ganes i amb la voluntat que sigui molt inclusiva i participada. Aquesta edició incorpora un seguit de premis, sortejos, i altres incentius per promoure la participació familiar.

Destacar l’interès que ha despertat la cursa que se suma a la reivindicació solidària en favor del poble ucraïnès i al rebuig a la guerra. La prova reina, 10 km, que ja ha superat les 225 inscripcions.

Podeu apuntar-vos fins dijous a migdia, al web municipal vilanovadelcami.cat, on trobareu els enllaços que facilita Runedia per a cada cursa. També es podran fer inscripcions, el mateix dia de la cursa, si encara queden dorsals.

Premi especial Lot Calçotada Supermas

A banda de les medalles als tres primers classificats de la general i de cada categoria (fins al 6è classificat en el cas de la categoria benjamí i prebenjamí) també s’ha establert el Premi Especial Lot Calçotada Supermas. Un premi que rebran les quatre famílies més nombroses, que com a mínimincloguin 8 membres, entre els quals dos corredors.

El premi consistirà en un paquet de 150 calçots, 1’5 kg de botifarra de pagès, un pot de salsa i 2 ampolles de cava.

Per optar-hi cal inscriure cada participant amb normalitat i un responsable de la família ha d’enviar un mail a esports@vilanovadelcami.cat indicant Cursa Popular – premi familiar i posar el nom, parentiu i prova de tots els participants.

En aquesta edició de la Fira hi haurà altres premis i incentius per a promoure la participació familiar. Des d’Esports també han previst un premi per als absoluts, femení i masculí de la cursa de 4,5 Km  que consistirà en un lot de productes cedits per la Farmàcia Massana.

Els absoluts de la prova de 10 km també tindran un premi extraordinari, un dinar especial per a dues persones.

I els més petits, a banda dels respectius premis per als primers classificats, participaran en el sorteig de diferent material esportiu.

També s’ha previst el sorteig d’una bicicleta entre tots els participants així com altres incentius com aigua i obsequis a l’arribada i servei de massatges a càrrec de Therana.

Crònica de Vilanova Informació

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA