Els atletes del CAI Petromiralles Aitor Caldito i Eloi Santafé, van contribuir a que la Selecció Catalana absoluta es proclami per 11ª vegada Campiona d’Espanya per Federacions Autonòmiques, a Granollers

La Selecció Catalana va assolir per 11ª vegada la victòria en la classificació conjunta masculina i femenina, aquest dissabte 02 de Juliol, al 47è Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques disputat a les pistes de Granollers

L’equip català va guanyar amb 575 punts, per davant de la Comunitat d’Andalusía, segona amb 528 punts, i de la Comunitat de Madrid, tercera classificada amb 490,5 punts, entre 17 Seleccions Autonòmiques participants.

A aquest excel·lent resultat hi van contribuir els atletes del Club Atlètic Igualada Petromiralles Aitor Caldito i Eloi Santafé, que van ser seleccionats per formar part de l’equip català.

Aitor Caldito va assolir el 7è lloc en el Salt de Llargada, amb 7,03 m., mentre que Eloi Santafé va ser 4t amb l’equip català de Relleus mixt de 4 x 100 m. amb 43”65, formant l’equip amb Carla Gascón – Jordi Belenguer – Eloi Santafé i Anna Monsó.

 – Club Atlètic Igualada –

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INSCRIU-TE A LA CAMINADA POPULAR SOLIDÀRIA